Curryräkor med ris
En härlig promenad runt Hufvudsta på en timme satt bra. Nu sitter jag här i soffan och väntar på att bli serverad curryräkor med ris. Det kommer smaka bra, det är Ewes specialrätt. Kanske ska försöka mig på en Alex Schulman och förklara hur man gör.
Ingridienser: 6 personer
- 2 gula lökar
- 300 g tinade räkor
- 5 dl cremé fraiche
- 2 skedar currypasta från Willys, Sharwood's
- ris för 6 personer
- vitlök
- kryddor
- mycket tomatpuré
Glöm inte att ta fram alla grejerna med ett leende på läpparna, det kommer smaka godare då!
- Bryn lök, tomatpuré och currypasta.
- Koka ris
- När löken o&co är färdigt häller man i cremé fraiche.
Smaka av!
- Puttra en stund, höfta lite.
- Häll sedan i räkorna men OBSERVERA att det ABSOLUT inte får koka, då bli räkorna sega.
Titta på stekpannan skåda verket, det borde vara mycket vackert. Sen som sista anhalt innan det är färdigt att skyfflas in i munnen ska det bara blandas i kastrullen.
Bon áppetit!
Nu ska vi snart avnjuta den goda maten med lite FunLight och med bästa bandet Kings Of Leon i bakgrunden.
d låter gott asså ! ;)
Hej hej!
Haha, no har feelings över att du inte svarat på facebook :P
Jo! Klart vi kan/måste, tänkte på det själv.
När är du ledig?
Kram Hanna