Nyligen skapad...

Har skaffat blogg jag också. kände kanske att det var dags för det, om det går att säga så. men nu kanske jag kan ha tid att skriva lite utan stress. vad vill jag säga då? vet inte rikigt tror jag, dokumentera mitt liv kanske? om jag inte måste börja från början kanske jag kan börja här och nu då?

har senast idag gjort flera nyinförskaffningar.
1. en ny frisyr + ny hårfärg
2. dator

datorn är egentligen inte ny, eller min heller för den delen, den är pappas, men den är ny tillsammans med mitt nya mobila bredband. bra skit faktiskt. tror inte att jag kommer ladda ner ton med grejer ändå, så det räcker nog med, nej, det får räcka med 7,2  mbit/s. svart är det nya svart. eller var det grönt? hur som helst, svart är aldrig ute varken ute eller fel. never.

den nya frisyrn då. "citat" av mange schmidt, som jag måste fixa varje dag, blev jättebra. väldigt blond igen, till nästa gång jag går dit. i mars nån gång. kanske ska ha lite mer koppar du, men det är senare det.

asskönt med dator här, så jag slipper åka till mamma å pappa varje gång jag måste kolla mejlen, eller för all del, facebook.  men jag måste kanske önska mig en i julklapp, det och en ny säng, min knarrar nåt så fantaktiskt, vad man än gör, haha. väldigt romantiskt.

ghost whisperer på tv, inte mitt favoritprogram kanske, men scrubs tog nyss slut. mycket bättre. jag är verkligen dålig på se på serier, förutom grey´s anatomy och desperate housewifes. nu slnubblade jag över sex and the city, det kanske är 10e gången, 15 tops, nej jag har typ aldrig haft 3an, men nu ha jag det, i min "egen" etta. I like.
men nu ska jag ägna full uppmärksamhet åt carrie o c/o.

btw, snart är det jul och jag måste köpa minst fyra julklappar till. gulp "citat" michaela delér, krya på dig sötnosen.
Puss och godnatt, and wish me good luck tomorrow.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0