London baby!

Nu har vi äntligen lyckats boka en resa! Vi (jag och Jonas) pratade om det redan i höstas att försöka åka i oktober eller så men det fanns inte tid. Nu har vi hittat en superbra resa till London den 25 februari till 28 februari. Helt perfekt! Om precis en måndad och när vi har fått ny lön. Den blev lite dyrare än vi först tänkte, men lite sponsring ska jag nog få tag i. Det bästa är nästan att jag inte behöver ta någon semester, är kompledig på fredagen. Hotellet ligger ca 500 meter ifrån Buckingham Palace och Big Ben, dock hade det bara en sjärna men man ska inte lita för mycket på stjärnorna va?


Ser mer ut som ett fängelse, hehe.

Det ska bli så skönt att åka bort lite, även om det inte är solen som jag åker till direkt. Den här månaden har jag sagt att jag inte behöver något, jag ska spara alla mina pengar till London istället. Det kommer säkert att vara dyrt när jag väl är där, men det kan det väl vara värt.

Som det ser ut på sjukhusfronten så blir jag kvar här till imorgon lunch, vilket känns okej, då får jag en sista behandling här. Dessutom verkar det som om läkarna har en plan åt mig, vilket känns JÄTTESKÖNT! Att jag äntligen ska bli av med alla jävla röda märken och kliande områden. Ska gå på ljusbehandling två gånger i veckan och använda någon kräm som inte innehåller kortison för att hålla eksemet i skick.

Btw, det där med att spara pengar, på lördag tänkte jag göra av med 450 spänn på SMÄRTA och BLING. HIHI.


Varför tar jag aldrig några bilder?

Hade permis igår, Jos min vän i nöden kom och hämtade mig vid tre-snåret och skjutsade mig till Jonas. Så efter igår är jag skyldig honom en skjuts (eller två) en lunch och 350 kr. Så nu har vi koll på det. Kom hem till Jonas och myste lite innan vi skulle äta nåt på stan. Det blev Sandys på götgatsbacken till slut. Där har jag många minnen ifrån forna bakisdagar när jag bodde på Söder. Oj, vad kul det var. Sen strosade vi runt lite och gick till Viktoria, bion och tog kaffe och varm choklad. Lina, Cessan och Malin kom förbi av en slump och skulle gå på nån gråtfilm med en hund (?). Hann prata lite med Cess om att vi och Josse ska ha en helkväll på fredag, och det ska bli kul. Lite utgång á la old school Issa och Cessan. Efter fikat gick vi och åt på en indisk restaurang som hette Tantra där vi firade mammas 48 års dag. Jättekul! Hon fick tre fina Amadeusskålar som hon tycker så mycket om och en neccesär av Gisela. Jonas var med och även Elinors nya kille, Oscar. Trevlig prick. Blev som sagt inga bilder från igår, men jag ska uppdatera med lite nya snart. Så fort jag kommer härifrån. Vilket förhoppningsvis är imorgon lunch. Vem kommer och hämtar mig?


Från förra hösten. Hur kan jag redan sakna mitt långa hår? Jag ska spara från och med nu. Tummis på det.

 


White Room. En mycket rolig kväll.

Nu måste jag kolla lite SATC igen innan Jonas kommer med film och mys.

 


Andra dagen

Den här dagen har gått fort ändå. Den började tidigt med stick i fingret, blodprov, vägning, frukost, insmörjning. Däremellan sov jag. Vaknade först vid elva och sen kom lunchen in klockan tolv. Fick mitt första besök runt ett och då var det älsklingen som kom med godis. Det var så mysigt, har saknat honom (på den korta tid jag har varit här). Sen var han tvungen att åka tillbaka till jobbet vid halv tre, då kom Josse och avlöste honom. Hon var här till fyra sen kom mamma halv fem. Hur kul som helst. Så det har inte gått nån nöd på mig! Man blir inte direkt hungrig av att bara ligga här, men ätit har jag gjort, så oroa er inte för det, hehe.. Egentligen vill tanten som jag delar rum med att jag ska kolla på Lets Dance med henne, men jag vill inte det. Är jag en dålig rumskompis då? Jag är inte intresserad av Lets Dance och jag har ingen lust att sitta där med henne när jag kan ligga i min säng och glo på Sex and the city. Fick dock bara med mig halva boxen, men jag kanske inte hinner se allt ändå. Jag ska trots allt kanske bli utskriven imorrn, hoppas, hoppas.. Då kan jag kolla på Tintins tävling på söndag och slipper stressa med middagen imorrn kväll.

Det blir nog inget Lets Dance, jag ligger nog kvar här tror jag. Det får bli jag, Carrie, Samantha, Miranda och Charlotte istället.


Konstig känsla

Just nu är jag på Karolinska sjukhuset i Solna. Jag ligger på hudavdelningen och nu ska jag äntligen få hjälp med mina utslag. Jag har mått riktigt dåligt de senaste dagarna, trodde inte att det skulle kännas så illa... Nu ligger jag iallafall här och tycker synd om mig själv. Lite iallafall. Jag kommer ligga här som en liten tant och vänta på att nån ska komma med medicin, salva, mat eller kaffe. Sjukhusmat är väl inte det godaste kanske heller. Det var både bra och dåligt att läggas in nu. Fick bara en halv karensdag på jobbet, är kompledig imorrn så det blir bara måndag, tisdag och i värsta fall onsdag som jag måste ligga här. Däremot hade jag jättemycket saker att göra i helgen. Gå på Bellas examen med middag, hämta Tintin på Arlanda, ha mys med Jonas, titta på tävling på lördag, födelesedagsmiddag för mamma, rida på söndag. Nu blev det som sagt andra planer. Till exempel ligga i en trist liten säng och få massa konstiga lukter i näsan, typ gamla tanter och äckliga salvor. Blä. Jag får väl hoppas på det bästa, det känns som om det kommer att bli bra nu. Oj vad mycket svammel det blev nu. Jaja, det är massa grejer som flyger runt i huvudet. Det verkar som om man skulle haft med sig lite mer kläder hit, jag har inte ens en tröja. Jag kommer gå runt i fula sjukhuskläder och se miserabel ut.


Min doktor

Nu ska jag vänta på mat.

Bästa låten

Jag har tänkt på det där. Om jag skulle ha ställt upp i Idol och fått sjunga världens bästa låt hade jag utan tvekan valt If I Could Turn Back Time med Cher. Den är så obeskrivligt bra, jag slutar aldrig tröttna på den. Brukar inte lyssna så mycket på henne annars, men den här alltså...

Coolaste jävla mormorn av alla!

 

Jobbade på Nordiska igår. Det tog verkligen på krafterna, jobbade nästan 20 timmar igår, kom hem till Jonas havl tre, orkade inte gå, släpade fötterna efter mig hela vägen hem. Har jobbat idag också, men nu ska jag äta tacos med Jonas och Mattias, sen ska vi på fest.


Hur man spenderar en fredag på bästa sätt

Usch jag hade nästan svårt att sova igår när jag visste hur mycket jag skulle göra idag. Jobbet klockan 07-1530, däremellan har jag tid på Karolinska sjukhuset för att gå på undersökning av eksemen. Jättekul, ska dessutom gå på två ytterligare och ett annat läkarbesök nästa vecka, det är ett sånt skojsigt som man ska göra som tjej och fyller 23 (!) år. Nån vet nog vad jag menar.

Hoppas att undersökningen kan ge något typ av resultat, jag skulle vilja ha tabletter mot att jag kliar sönder mig själv på nätterna, det är outhärdligt. Jag har alltid små blodfläckar i sängen precis under huvudkudden där mina uppkliade sår har börjat blöda, även på mina kläder. Jag mår dåligt av mig själv.

Ska iväg och jobba på Nordiska idag, startar klockan 1600, alltså raka spåret dit. Jag har sagt att jag kan jobba sent, vilket betyder att vi kommer gå därifrån två i natt. Känns väl kul, men ska jobba imorrn bitti klockan 0900. Ingen rast och ingen ro.

Till sist vill jag säga att jag inte blev ett hål rikare, ska bli det om ca två veckor, men däremot blev Jos det! Det var skitkul! Jag älskar sånt. Har bestämt att jag ska pimpa min stav med bling istället för att byta ut den, det kommer bli jättefint! Så nu kommer han få kämpa med att tvätta och grejer, men resultatet blir bra, I can promise that!

Trevlig helg!


Ny dator

Inte jag då, men murveln har köpt en ny. Tydligen nån megabra historia med dubbla skärmar och massa bra grejer hit och dit. Inte mig emot, så länge jag kan surfa på den så är det lugnt.

Tog en fika med Jos efter kursen igår. Ibland har man lite otur. Vi skulle ha en föreläsare som vi hade hört jättemycket om efter lunchen, men då hade han fått förhinder och kunde inte komma. Då hade vi istället två gubbar som satt ner längst fram och läste direkt ur en pärm. Rätt fantasilöst. Efter tog vi en sväng förbi en affär, jag ska nog lägga upp bilder imorgon om hur det såg ut. Det var stängt så vi tänkte gå förbi i eftermiddag, hehe, det ska bli så kul.

Hade även en liten "dejt" igår med mitt ex. Vi har inte setts på 1,5 år så det var både roligt och konstigt att träffa honom. Men det är alltid kul att träffa någon man inte har sett på ett tag. Man blir påmind om massa olika saker, vissa grejer är väl mer jobbiga än andra men det får man ta. Vi pratade om hur vår relation såg ut på slutet och hur vi slutade höras på. Jag kan bara säga att jag mår bra nu och att jag har kommit över honom, men det tar tid. Vi ska nog hålla kontakten lite grann ändå, det kan vara roligt.


                                                               -
Tiden läker alla sår.


Biohelg

Ja fan vad jag sprang på bio i helgen! Såg The Imgainarum of Dr. Parnassus på fredagen med Gisela, Tove och Jonas. Den var rikigt bra! Visste inte vad jag skulle förvänta mig rikigt, men jättehäftig film, se den. Det hur mycket bra skådespelare som helst med, Johnny Depp, Heath Legder, Jude Law mfl. Värsta ögongodiset.

Det verkar inte funka att ladda upp bilder...

Gjorde gelénaglar hos Jos kompis på lördagen, jättefina. "Invigde" dem hos Jonas pappa på middag i Waxholm, jättegod mat och trevligt sällskap. Sen var det tillbaka in till stan och titta på "Sherlock Holmes". Den var också urbra! Nu fick man se mer av Jude Law också, hehe...

Fick mejl från Tradera igår, jag la ett bud på en skepparkavaj för nästan inga pengar alls. Det var däremot inga bud lagda och jag såg liknande annonser med andra storlekar ute och det var inga bud lagda där heller. Borde man bli nervös då eller? Att det ska vara nåt skumt? Jaja, jag har ju hur som helst köpt den, men sen får det räcka. Jonas tror att jag kommer bli fattig, nån mer som tror det?

Ska iväg till jobbet snart, imorgon ska jag gå på en kurs, ska bli kul.

På återseende.


Tradera

Jag har verkligen upptäckt en ny sida! Det är skitkul att kolla på grejer som folk säljer och köper, man blir nästan beroende! Hehe, jag har inte tänkt att köpa nåt mer än Heidi Klum t-shirten som jag har lagt ett bud på 21 kr på. Det känns som ett fair pris tycker jag! Kollar även på en likadan väska som jag har beställt, om det var dumt eller inte att beställa den från en sida vet jag inte, den är ju ny, men kanske lite dyrare. Jag ska följa en väska och se vad den slutar på och sen får jag avgöra om jag har gjort en dålig affär.

Pst, ska visa väskan när jag har fått hem den, det borde vara nästa vecka, Hoppas, hoppas.

Nytt år, nya tag.

Jag undrar hur detta året kommer att se ut. Jag har faktiskt inte funderat så mycket på det, just nu vet jag inte ens vad jag ska göra om en månad. Några tankar har flugit runt i huvudet om vad jag ska hitta på. Jag har tänkt att försöka resa lite, även om det inte är några långresor så är det ju kul att bara komma iväg nånstans. Tittade på billiga biljetter till London i mitten på mars, det blir nog lagom, då kanske jag har hunnit spara lite pengar också.

Sen vet jag inte vad det blir av i sommar, kanske Visby vecka 29, det var nästan den roligaste veckan jag varit med om, segling nånstans eller utlandsresa till Kroatien eller liknande. Jag måste sätta mig ner och fundera lite på vad det blir av. Samtidigt känns det konstigt att planera redan nu, men det kanske är bra? Jaja, nånting bra av det blir det nog.

Det nya året då, inledes med en hejdundrande fest, nästan bästa nyåret efter Åre. Allt var så fint och välplanerat, det kändes som ett proffs hade gjort det. Det har redan gått en vecka och det känns som om julledgiheten är bortglömd. Nä inte riktigt, men den känns avlägsen.

Nu ska det nya året startas med lite sparsamt ätande och drickande, minder eksem och mer träning. Idag börjar jag med att tvätta.


You rock my world baby. Love you. <3


RSS 2.0