Egypten

Första dagen här är över här, har hunnit sola och läsa lite i min bok. Dock har det inte hunnit bli något bad, mitt sår har fortfarande inte läkt, lite jobbigt med tanke på att det vore bra för huden att bada saltvatten.

Vi har däremot hunnit med en två timmars spa treatment med peeling, ansiktsmask och massage. It was awesome! Snart kommer batteriet dö här så det blir inte längre inlägg en så här.

Återkommer senare!

iPhone

Deltar i en tävling på Fokis blogg där man har möjlighet att vinna en iPhone med valfritt skal. Jag tyckte detta skalet var det snyggaste, jag gillar ju lite tjejiga grejer som rosa och sånt. Jag har ju faktiskt en gång på att även tatuera en fjäril, men jag är inte säker på att jag kan stå för det hela livet. Men skalet var skitsnyggt. Brunt är faktiskt en av mina favoritfärger tillsammans med rosa och grönt.


Jag vet dock inte vad Jonas skulle säga om det. Han skulle tycka att jag var en förrädare som inte köpte en HTC Android. Haha, kanske inte rikigt så, jag menar om jag vinner skulle han ju vara glad för min skull. :)

xoxo

God mårgon

Så står det på ett av våra pappersställ på jobbet. Vår gamla chef skrev det på en lapp en gång till morgonpersonalen. Det kuliga är att jag inte vet om han var seriös eller inte med stavningen. Antagligen inte. Men det är ganska kul ändå. Man blir alltid lite glad av se den, eftersom den dessutom sitter på ett otippat ställe.

Onsdag då. Åker om två dagar. Det verkar inte bli nåt matchtittande på O´learys ivkäll, men det är nog rätt bra för min ekonomi ändå. Blir nog bara hänga med Cess, matchen lär vi ju titta på ändå.

Håll ställningarna.

Med fötterna i soffan

Status:
Det gör ont som fan och inte ser det bättre ut. Ska till vårdcentralen på torsdag hoppas det inte är lika rött och gör så förbannat ont. Jag menar det ser ju inte alls bättre ut än vad det gjorde för några dagar sen! Det värsta är att jag inte har råd att gå dit imorgon om det är så att det blir värre, fast då kanske jag får ta mig råd...


Är hemma från en fika med Anna, jättemysigt. Fick låna boken, som egentligen är Micas, Twilight. Det var inte så lång fika, men en biskvi hann slinka ner, och jag är inte den som är den!

Efter en sådan här tråkig dag kändes det som om det var helt okej. Jag menar, det har ju regnat i tre dagar! Herregud, det kan väl sluta snart, typ nyss? Jag orkar inte göra nånting, ska bara ligga här i soffan med tvn på i bakgrunden och läsa klart min tidning.


Sådär lagom pigg.

Snart börjar Vänner och jag hoppas att nån kommer och lagar middag åt mig. Typ Jonas. Jag återkommer när Di Leva har fått säga sitt.

Balance!

Kom hem från Balance för någon timme sedan. Det var jättekul att vara där och få det här gratiskortet som gäller i två veckor. Då får man alltså träna hur mycket man vill fram till den 30:e november, vilka pass och hur mycket gym som helst. Blondinbella visade oss runt i deras snygga lokaler. Måste ju erkänna att de var lite flashigare än på Friskis... Det har tre våningar, alla har helt kompletta gym, olika passalar där man kunde köra kettlebells, stripchair, spinning, yoga, pilates, typ allt!

Är hemma hos hjärtat nu och ska gå och lägga mig och kolla på House i sängen, ska vara tidigt på jobbet imorgon. Tänkte möta upp Anna för en fika efteråt, sen måste jag nog hem och packa, gah åker ju snart! På onsdag spelar Sverige mot Italien, som vi då tänkte kolla på O'learys, Cessan ska med och då ska vi börja fundera på nyår och även lite lucia-firande :).

På torsdag ska jag nog tillbaka till Balance, de ska ha lansering av sina nya hårprodukter, L'oreal Matrix som de har i duschen som alla får använda. Det roliga är att de har två stycken, för fett och för färgat hår. I like. Då kunde man få en goodiebag och snacks.

Vad sägs om den här bodyn? Ha?

Ska lägga mig och drömma om att när jag vaknar så ska jag se ut sådär. Om man tänker rikigt mycket på något så kommer det väl att hända, right?

Godnatt xoxo

Smärta!

Har lite ont i såret, stygnen. Var tvungen att ringa mamma och fråga om det ska vara så :). Det är lite svårt att beskriva hur det känns, men det känns lite som ett blåmärke och då var det helt okej. Vilken tur då. Har funderat lite på hur det ska gå att bada med det, undrar om det kanske är bättre att behålla stygnen hela näst vecka, fast det kanske inte går? Jaja, jag får väl ringa vårdguiden, de påstår sig kunna det där med skador och sår ;)

Måndag då, inte så farligt egentligen, måndagar är helt okej. De brukar vara min slappardag när jag inte gör något alls efter jobbet. Idag kommer det nog inte bli så, jag får flytta den till imorgon istället. Kanske lägga en ansiktsmask och måla naglarna, underbart. Efter träffen på Balance kanske jag kommer hinna se slutet på Funny People, grym film, hatar att bara se halva filmer... 
 


Källa

Se den!


Ny säsong av Paradise Hotel!

Hehe, det är ju för jävla roligt! Jonas anser att man blir dum i huvudet av att titta på det. Jag kan ju hålla med om att det inte är väldigt hög intelligensnivå på det, men det är ju underhållande.


Status just nu:


Helgen då. Fredagen var en till en början lugn och mysig hemmakväll med Josse, som innehöll chips, dipp och Idol. Ett mycket bra koncept. Åkte senare hem till Jonas där två av mina favvisar var, Micke och Jocke. Hur kul som helst att träffa båda, speciellt Mike, saknar att bo med honom. Trodde att jag skulle gå och lägga mig, men icke, följde med till Limerick. Det var faktiskt rikigt roligt.

Lördagen var hektisk som vanligt. Var på kyrkans loppis och fikade lite, sen vidare att fika med Linnéa, skyndade mig hem för att byta om till go-karten med jobbet. Vilket fakiskt gick över förväntan. Kunde köra och hade inte så ont i handen. Sen att jag blev varvad tusen gånger av alla förutom Jos, gjorde inte så mycket. Kom näst sist och före Jos dessutom. Trodde inte att jag skulle kunna skjuta pilbåge heller men det gick det med.



Middag åt vi på Jensen Böfhouse (?), väldigt trevligt. Det blev flera rätter och både öl och vin. Jag kan rekomendera efterrätten, våffla med vanlijglass, nougatkräm och hasselnötter. Mhhm!


Efter Jensen gick vi vidare, till Medusa av alla ställen. Men det var kul, billiga drinkar och rätt bra musik. Det finns en rockigare sida av mig också. :P



Tack alla för en rolig kväll!

Imorgon ska jag till Balance och hämta upp min vinst. Lite tråkigt är det ju att jag inte kan utnyttja det, men alla tips och trix ska man nog kunna ta del av. Om jag har tur kanske man kan flytta lite på de där två veckorna, så skulle jag kunna göra det när jag kommer hem. Men det kommer säkert inte att gå, jag får väl hoppas på att det är en kille som håller i det, så jag kan sitta där och blinka med mina råddjursögon. =)

Godnatt xoxo


Lugn dag

Lugnt har det verkligen varit! Har hunnit med två tvättar, en film och snart en bok. Otroligt skönt. Jag kan inte komma ihåg senast jag var hemma en hel dag utan att göra nästan nånting, de dagarna är rätt sällsynta... Kom på mig själv att tänka om jag borde vara rädd för att diska (!) men det kan jag ju inte vara. Hur skulle det se ut? Men det sjukaste var att när jag tappade tallriken tänkte jag på om jag inte skulle ha köpt den där diskmaskinen av Jonte ändå. Men den var så stor och klumpig och jag diskar ju sällan för mer än två. Jaja, det är ju sånt som händer, det går ju över, men ett ärr kommer jag allt få.



Mamma ringde idag och berättade att lillasyster Tintin också var på sjukhuset. Hon hade åkt in imorse efter att i flera dagar ha haft ont i låret. Det visade sig senare på ultraljudet att hon hade en muskelbristning och blödningar. Är det inte konstigt, jag menar, att det händer oss samtidigt?

Det är så konstigt när man är hemma en hel dag utan att göra speciellt mycket. Klockan hinner bli jättemycket innan man ens inser att man är hungrig. Det enda jag har ätit idag är lite gröt och några lakritspingviner och en kopp kaffe. Det blir nog lite av gårdagens till middag ikväll, men jag ska nog äta ur burken, vet inte det känns som om jag är lite rädd för tallrikar några dagar, så det är bäst att vara på den säkra sidan. ;)


Dessa har jag träffat idag.

Nu ska jag läsa ut boken. =)





Hemma från doktorn

Vilken konstig vändning det blev på kvällen! Det började med att jag hade ont i huvudet när jag kom hem från jobbet, tog en ipren och skulle vila lite innan träningen. Jag la in lite låtar på Spotify och sen, ja, somnade lite. Jonas ringde och vi gick och handlade middag. En väldigt god sådan, väldigt gi och allt. Köttfärsbiffar med fetaost och oliver med svampsås och sallad till. Efter maten skulle vi bara städa i köket och sen kolla på film. Allt var nästan klart så när som på två tallrikar, jag tog den ena och Jonas den andra. Använde en disksvamp och diskade lite slarvigt varpå tallriken slant och flög med full fart rakt in i min hand. Ont som fan gjorde det och de började blöda nästan på en gång. Jag tittade inte jättenoga, men jag hann se att det var rätt djupt. Vi konstaterade att det skulle behöva sys. Kollade med Gisela om hon kunde skjutsa oss. Hon var dock i stan, men kom efter en kvart. Under tiden hann vi ringa vårdguiden som sa att vi skulle åka till Bromma akuten istället för S:t Göran som vi tänkte, vilket var en jäkla tur! Kom in till ett rum på en gång med en sjuksyster som tvättade rent. Doktorn kom efter tio minuter och fick sy fem stygn. Rätt saftigt, tyckte jag, första gången jag blev sydd tror jag. Var hemma igen innan tio och kunde kolla lite på filmen. Nu måste jag ha detta bandaget i två dygn sen kan jag byta.


http://www.flickr.com/photos/shaun-d/4087207069/

Det var inte lika skönt att bli sydd som att bli gaddad, dessutom blir inte ärren lika snygga...

En sak som är lite jobbig är att Egypten-resan närmar sig, vi åker om åtta dagar, och bandaget ska sitta mellan 7-10 dagar, så det är på f***håret som Jos skulle säga.

Ledig imorgon! Så skönt, ska göra så lite jag behöver, det blir ingen träning nu på ett tag, tråkigt, men lite skönt också. Snart är klockan 00.00 och dags att sova..

Godnatt xoxo

Mitt i...

.. veckan är det ju redan. Och ingen träning har det blivit, vad dålig jag är! Men på tal om träning anmälde jag mig till en tävling som Blondinbella har anordnat. Hon gjorde en tävling där hon lottade ut 100 platser till 100 personer som ville komma och träna med henne. Man skulle skriva några rader om  varför man tyckte träning var vikigt för en. Och jag vann en plats! Visserligen var det rätt många platser som lottades ut, men det var 700 som sökte så det kändes rätt kul ändå. Det tråkiga är att det börjar på måndag den 16 november, och jag åker ju till Egypten den 20:e.. Vilket betyder att de bara är fyra dagar jag kommer kunna utnyttja det. Träningen är på Balance på Lästmakargatan, det ska bli kul att gå dit och kolla in stället.

Igår hände det inte mycket, en vanlig grå tisdag helt enkelt. Det enda var väl att det var en dag närmare helgen, woho! I helgen kommer det nog bli en del att göra. Fredag blir det nog vin och Idol hos mig med Cessan. Jag måste vara pigg på lördag, jag och Linnéa ska till Jimmy Choos kollektion för H&M på hamngatan tror jag. Vi ska tydligen köa låååångt innan det öppnar för att vara bland de första. Helt galet Ska för övrigt hänga lite med L imorrn.

Är hos Jonas nu, kom hem från en mysig fika med Mica och Anna. Anna har jag typ inte träffat sen vi sprang vårruset i våras, så det var ett tag sen. Första gången jag var på Café 60, asmycket studenter och öppet till 02.00, shit vad det där stället tjänar pengar, det är alltid proppfullt när jag går förbi.

Mer planer för helgen är, go-kart och middag med jobbet, fotomässa med Jonas, träning och säkert en middag på Ekerö. Nej nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen och försöka sova tidigt.
Puss och godnatt

Dagen efter Fars-dag

Det har varit lite dåligt med uppdatering de senaste dagarna, jag ber om ursäkt. Helgen i stora drag kan man sammanfatta såhär; fest hemma hos Nicole som fyllde 24 häromdagen. Väldigt trevligt, med Idol och bål och massa trevliga människor. Var chaufför eftersom jag skulle jobba på lördagen, vilket var rätt skönt. Var ändå hemma två och det blev lite för sent, var trött när jag skulle till jobbet sen. Jobbade till två, åkte och red med Gisela efteråt hos Maria. Jag red Vienna och Gisela Ra. Det gick asbra! Hon har varit lite jobbig, hållt på och kasta av folk i skogen och ridhuset, så jag var lite spänd i början. Men jag kom på henne riktigt bra, så det var skitkul! Svetten rann om mig så det blev värsta träningspasset. Hade lite båttom hem sedan, skulle på middag hos Evelina och Jonas. Vi skulle vara där halv sju från början, jag tror att vi kom närmare halv åtta. Men det gjorde inget. Det var så roligt! Tre flaskor vin, Bailyes och några drinkar senare, hade vi spelat nåt spel med kulör, nåt typ av strategispel och kotte. Jag och Ewe vann såklart. Vårt tecken är oslagbart, vi har ju trots allt haft det sen vi var elva typ. Åkte hem vid fyra och i säng vid halv fem. En helkväll rent ut sagt.

Var ganska trött i söndags, åt en jättemysig frukost och kollade på Jennifer´s Body sen sov jag lite innan vi skulle iväg på födelsedagsmiddag och farsdagmiddag hos farmor och farfar.


Ewe och Jonas

Jonas

 

Farfar fyllde 91 igår, ingen ungtupp längre om vi säger så, men både han och farmor är ganska pigga för att vara nästan 100 år. Min kusin Jonatan och hans flickvän Nina var uppe, likaså min faster Ulla-Karin från Oskarshamn och Kalmar.

Är riktigt nöjd med presenten som pappa fick av oss; en flaska rött, tre ostar, två ölkorvar och tryfflar. Perfekt. Pappa blev så glad!

Nu ligger jag i sängen och lyssnar på John Mayer, ska kolla på gårdagens avsnitt av Ensam mamma söker och vänta på att älsklingen kommer förbi så vi ska äta middag.
Hörs snart...

Städar!

Ska till jobbet om en halvtimme, men städar för fullt ändå! Det är skönt när man är två om det, så passade på när Paulina var hemma... Så nu är allt dammsuget och avtorkat, hur skönt som helst. Bråttom, bråttom som vanligt, skynda skynda.

Hörs senare.

091103

Redan november alltså, helt sjukt! Det går knappt att förstå. Att tiden går fort kan man ju inte göra nånting åt, men får göra det bästa av tiden istället. Tisdag lunch och jag har redan hunnit träna, äta en snabblunch, tvättat håret och snart jobbat i en timme. Känns som om jag har fått ut ganska mycket av den har dagen redan. Inga direkta planer idag, jobbar ju till 20.00... Pratade precis med Jonas han hade fått med sig en av mina matlådor med mat till lunchen idag, men när han i all hast kastade sig på tunnelbanan åt fel håll glömde han den såklart på tuben. Jag som precis hade sagt att jag snart inte har några matlådor kvar. Jahapp, där hade vi en mindre.

Skickade iväg ett mejl till en hudterapeut idag för att se om de kan hjälpa mig med mina utslag, jag blir helt galen på att de aldrig försvinner! Tror däremot att en bra grej att börja med är att inte festa så mycket, så på fredag blir det lugnt, köra bil=ingen dricka. Smart lösning va? Ska dessutom vara på jobbet 09.00 på lördag morgon också. Jag kommer ju vara lagom glad på mig själv om jag får för mig att ställa bilen på nåt smart ställe och dricka vin istället. Så om det blir lite mindre fest kanske huden får behålla lite mer fukt, det kanske är det som krävs. Jaja, vi får väl se vad om de svarar.

Not till myself; klippning på torsdag, måste snart köpa nytt gymkort igen. Glöm ej! Låt stå!

Helgen i bilder

Det har inte varit många sekunder övr till att göra det jag egentligen ville göra, har ju inte hunnit blogga nånting! Var och tränade Ki-box med Gisela efter jobbet i fredags, sen var det stress stress stress hem till Jonas för att äta middag, byta om och åka iväg till Mica och Toni. Träffade Tintin och Gisela i torsdags också, då var vi och åt ute och sen såg vi Bröllopsfotografen, som för övrigt var skitbra!



Förfesten hos M och T var skitkul, den roligaste på länge. Toni fick en flaska tequila av oss, så det var mer tequlia åt folket innan vi gick ut, aldrig fel!


Tessan, Adriana, Toni


Jag, Toni och Tessan

Jonas och Angie

Angie och jag


Toni och Finky

The Bad Ones

Brudarna Babes

Amba

I lördags var det ju dags för denna roliga kryssning! Båten hette Galaxy och den var rikigt fräsch, allt vad det gäller inredning och folk, inte rikigt lika grisigt som Cinderella. Med på båten var det jag, Jonas, Josse, Jos, Sandra och Petra. Det var hur kul som helst! Tog inte buffén den här gången, det blev mer chips istället. Dessutom hade "discot" öppet till 05.00 vilket var bra, inte för att jag var där sår länge, men för de som var det var det ju skitbra!


Jag, Sandra och Josse

Fin!

Söt Petra

Jos

Jag och Josse

The guy with the pink hat

Jos och Jag

Sandra

Jos, Jonas och Kapten Krook

Josse och en gammal jobbarkompis från TP, Monir!

Hihi, rätt slirigt...


Det var rätt kul, ganska segt dagen efter, det blev en hel del drinkar. Kom hem vid halv åtta, åt en otroligt tråkig pizza, skulle egentligen gått och sett "this is it" med Linnéa, men det gick inte. Var på tok för trött. Kollade på "ensam mamma söker" och sen var det sängen. Nu ska jag iväg till jobbet och kanske eventuellt komma i tid, vem vet? Hörs sen. xoxo

 


RSS 2.0