Snart ser jag ljuset!

Sitter själv på Bromma flygplats, igen, och stänga klockan åtta. Martin och Marcus övergav mig redan klockan sju för de skulle åka och träna, blä på dem. eller de är rätt så duktiga faktiskt...

Idag har det gått rätt så fort att jobba, solen sken och det var rätt varmt. nu håller vi på att köra ner de sista bilarna till däckbyte, och salubilarna ska iväg på transport till Arlanda el dyl. det är skönt att rensa undan lite för vintern.

snart är det lön! på fredag kommer de efterlängtade pengarna som jag behöver såååå mycket. Gisela är skyldig mig 4000 pix så det känns skönt att få tillbaka dem, men nu måste jag spara undan lite mer! om jag har tänkt att åka utomlands nästa höst, måste jag börja spara undan nu så jag inte måste svälta månaderna innan. men om man köper biljett ganska tidigt går det nog att komma undan rätt så billigt. kanske ska sätta mig och kolla lite priser nu, mmmmhm, längta bort lite.

har hittat en jättefin D&G väska på blocket. kostar 1000 spänn och var i skinn, typ ljusbrun. fast tjejen som har den har inte svarat på mitt mejl om jag kan komma och kolla på den, jätteirriterande... om hon svarar ska jag nog kolla på den i helgen. jobbar fredag kväll till 20.00 som vanligt den här veckan, och 09.00-14.00 på lördag, mindre kul men desto mer pengar. ska nog jobba på min kompfredag också.

Ska åka till ekerö alldeles snart och hänga lite med syrrorna och pappsen. Tintin och mamma ska åka till Sölden nu på fredag och Tintin ska vara borta i två veckor, så jag ska hinna säga hej då till henne. Tänkte åka och hjälpa Lina i stallet imorrn bitti. hon ska släppa ut sina hästar klockan åtta typ så det blir ingen sovmorgon då. har tvätttid sju på fredag så det blir ingen då heller. men, men tvätta bör man...

Nej nu ska jag ringa och prata lite med Cicci, hörs imorgon. Tack för mig, hej.


ett nästan välfyllt kylskåp

Nu är jag så stolt över mig själv! Gisela släpade med mig till CityGross efter jobbet för att handla mat, så vi kunde få inspiration av varanandra. jo men tjena. hon tröttnade efter tio minuter. men då hade jag kommit igång så jag fick med mig rätt mycket hem, grönsaler, quorn, tvål, duschcreme, juice, mjölk, yoghurt, keso... you name it.

vilket betyder att jag ska ha med mig matlåda  till jobbet imorrn. qournsallad med creme fraiche. mucho bene. men det blev ju satans dyrt ändå, gick på mer än 300 spänn, och det blir typ bara två luncher ändå. men jag ska nog se till att ha matlåda på torsdag också, jag ska till mamma och pappa och tanka middag, hehehe...

Imorgon bitti får jag inte glömma att gå ner och parkera om bilen, har ställt den på lastplats mellan 0700-1700, så jag måste gå ner före 7 och flytta på den. sen hinner jag nog gå upp och lägga mig, börjar inte förren halv 12.

Idag har jag haft en allmänt pissig dag. inget har gått som jag velat nånstans. åt lunch mycket tidigare än jag tänkt mig, åt vid kvart över ett istället för typ tre? fick dessutom betala dyrt för den, och betala tillbaka till Jonte som jag var skyldig. sen kändes resten av  dan typ jättetråkig och jobbig. bland annat ville Bossen att jag skulle sitta och uggla på flyget själv när vemsomhelst hade kunnat göra det. hmmmpf...

Kanske ska be om ursäkt till alla er på jobbet på samma gång, jag hade inte en av mina solskensdagar, men även solen har sina fläckar, som man säger, haha.

Ska faktiskt försöka träffa Isabella på torsdag, det var så sjukt längesen! vi måste ta igen lite tid känner jag...

Nu ska jag se klart my favouriteprogram "Brothers and Sisters". sååå bra! jag tror att det bara är jag som kollar på den, god damn it. men det gör inget, jag är en trogen tittare, not.

Sleep tight


Jacka från Abercrombie&Fitch

den hittade jag på blocket. den var köpt i USA för 3000 kr men hon skulle bara ha 1200 för den. den var brun med skärp i midjan och satt jättebra. en väldigt typisk Isabelle-jacka. den kanske inte är asvarm men det blir ju inte så kallt här ändå så jag tror inte att det behövs, till åre kanske, men då får jag väl ha en tröja...

köpte nog inte så mycket till den här helgen. var och bytte en grå kjol från Gina som hade gått sönder till den ceriserosa i 36 som jag ville ha från början. köpte lite smycken och ett skärp.

till nästa helg ska jag inte köpa nåt nytt, även om det är lön!


sliten...

Bridget Jones dagbok kanske e den roligaste filmen jag vet. haha, not. men ikväll får den duga, känner att jag inte orkar tänka mer än jag behöver. har tappat X antal hjärnceller i helgen så jag behöver ta igen mig lite.

Jag ska inte sticka under stol med att det var så vansinnigt kul, men då mår man som man borde dan efter också. för att inte tala om Cicci. hon såg ut som 15 svåra år, med mössa och solbrillor, när vi kröp ut ur lägenheten för att köpa en jacka som jag hade hittat på Blocket. men det var skönt att jackan satt bra att jag kunde köpa den, så vi inte hade gått ut i onödan. men självklart hade jag glömt att föra över pengar till mitt konto, så vi tvungen att ta oss hem igen, föra över pengar, gå tillbaka till Mariatorget, ta ut pengar och köpa jackan. Jobbigt.

Sen var det släktmiddag hemma hos mamma och pappa. det var jätteroligt och jättetrevligt. mina kusiner från småland samt faster och farbror kom upp till Stockholm. det klart att det ska vara finfint kalas när senior Sundfeldt fyller 90 bast!
jag var där till typ 10, sen skulle jag hämta Mica och Toni hos Mica trodde jag, i Stenhamra, men de var hos Toni i kaggeholm, typ andra sidan "stan", eller "ön" kanske jag ska säga. efter att ha åkt runt lite och hälsat på lite folk var vi hemma hos mig vid typ ett. drack en drink och sen åkte vi till White Room till två typ. det var inte lika roligt som fredagen, men det var roligt att festa med Mica ochToni.

Jag och Gisela hade bestämt att vi skulle göra ett nytt försök att hälsa på vår lilla totto som står i Vallentuna. så hon ringde och väckte mig halv 11 och sa att vi skulle åka klockan 11. kul. jättekul. så det var bara att ramla ur sägen och pallra sig iväg till bilen. vi hittade fram till slut och tittade på henne, det var roligt att se henne, men jag saknar verkligen inte det livet med häst och grejer. kallt stall och tidiga mornar o allt sånt. nej shit det har jag växt ifrån nu.

nu ligger jag och slappar i soffan. borde gå och lägga mig egentligen och sova ikapp några timmar. nästa vecka jobbar jag kväll.. eeeuuuuhhhh, hemska tanke. börjar 1130 och jobbar till 2000. måste stänga själv dessutom. ska försöka ta en etanolbil hela veckan så jag slipper betala parkeringsavgift mellan 9 och 11. det blir typ 20 spänn om dan, vilket inte är bra för min ekonomi. ska faktiskt ha matlåda med mig, imorrn iallafall, sen får vi se hur det blir resten av veckan.

nu ska jag bara se klart på den fantatiska Bridget sen ska jag gå och lägga mig.

Over and out. Nug

morning

klockan är snart åtta, jag har jobbat en timme, knappt. det är lite kallare idag, men det går att sitta med bara skjorta ändå. har nog lite att göra idag ändå. slutar halv fyra, då ska jag antingen fika med Mica eller om vi skulle åka tilll IKEA. jag måste köpa lite nya grejer till i helgen, min kusin ska bo hos mig. gulp.
Eller så ska jag nog åka dit själv. skulle kanske få en ny badrumsmatta av en av Giselas kunder, men helst innan helgen, vilket jag inte tror att jag får, så det vill jag inte riskera..

måste sluta, kommer snart!

på vw

Sitter på jobbet och ska bara skriva hej. snart kommer nån tillbaka och jag måste fortsätta alibijobba. fast nu ser det ut som jag jobbar frenetiskt eftersom jag skriver på datorn. eller hur?
ska på en konsert idag i Abrahamsbergskyrkan där Elinor ska sjunga. ska bli kul!
hörs sen.

En ny jobbvecka...

...började med en rätt busy dag. När jag kom till jobbet var nån chef från HK där, surprise! då var man ju tvungen att skärpa till sig lite. några bilar skulle till Arlanda, rätt skönt, då slapp vi göra rent dem. =)
sen gjorde jag iordning lite bilar och sen var jag iväg på tre leveranser. så har det inte varit på ett tag, så det var kul. dagen gick fort, åt lunch vid halv tre, sen var klockan typ dags att gå hem. självklart var den sista bilen helt sjukt skitig. så den tog en stund att göra. Marcus hade övergivit mig så jag fick låsa själv, hoppas jag gjorde rätt, men det lär ju märkas imorrn, gulp... kom hem vi halv nio, inte jättehungrig, men hittade en skål med chpis sen i helgen. ajabaja Isabelle...

Imorrn blir det nog en rätt spännande dag. Jobbar tidigt, 7 till egentligen 1530, men jag ska vid 12, för jag ska vara på polishuset i Tullinge och skiva svenskaprov och sen kort samtal. det blir nog jättekul, haha. hoppas att det bara är en engångsgrej man gör om man söker fler gånger.

ska hänga med Cicci och Bella och ev Jossan imorn hos Cicci och Bella imorrn, jättemysigt. kolla på film och laga mat, vilket betyder att Isabelle kanske får med sig en matlåda till jobbet, hehe. Sitter och pratar med Ewe i telefon, hon är inte och går, som vanligt, med sin hund. hon är ute och går med sin hund, ungefär lika ofta som jag kör bil, vilket är ofta..

nej, nu måste jag gå ner och boka om min tvättid som jag självklart har bokat fel... hmmmmmpf, typiskt.


en lugn söndagskväll

Är ute hos mamma och pappa i vanlig ordning på söndagarna. har varit lite dåligt med det nu på senaste, men det kommer bli mer så framöver.

jag kan ju inte säga att jag har haft en av mina bästa dagar i dag direkt. jag och cicci vaknade halv ett hos mig och jag mådde som en påse skridskor. det är inte att rekomendera att dricka två glas champange halv fem på morgonen. så jag mådde som jag förtjänade kan man ju säga. det var knappt så jag kunde stå upp i duschen, jag föredrog att ligga och kippa efter andan i sängen istället. medan jag sov ruset av mig hann cicci kolla på en hel film.

gårdagen var helt sjukt kul om inte annat så jag ångrar inte att jag mådde så. var på ett nytt ställe Magenta på Regeringsgatan, sjukt bra ställe med asnice musik. var nära att jag gick hem vid tre, men jag tog mig i kragen och gick till White Room och sen, självklart, till det där satans Max. damn it.

när jag lyckats ta mig upp ur sängen så åkte vi iväg, borde kanske inte kört egentligen, men va fan, jag körde inte för fort iallafall. jag, Frida och Cicci åt en sallad i sumpan och kollade på bilderna. herregud säger jag bara...

har nu ätit, igen, nån wokhistoria, inte min favorit, men det var mat. ska nog dega lite framför tvn och sen duna. börjar faktiskt halv tolv imorrn, inte illa...

just det, på tisdag ska jag skriva svenska prov på polisen för att kunna komma in på polishögskolan! wiiiee! hoppas det går bra...

btw, jag ska aldrig mer dricka. punkt.

Lördag natt 00.20

Nyss hemkommen från en sjukt hektisk dag, med tanke på att jag var sååå trött. gick som vanligt hem för sent från Micke och Linnéa, gick o la mig halv 12 och sen upp vid sex... För få timmar för mig att sova...
Jobbade iaf till halv fyra som vanligt, gick väl sådär, vet inte varför, saker känns så obkväma där emellanåt, vilket inte är så kul, men det ordnar nog sig till nästa vecka eller så.

Åkte hem och powernappade i typ en timme, sen ringde Gisela o väckte mig å sa att det var dags att åka på middag hos morfar och Paula med Elinor. Jag orkade inte tänka själv så jag sa att jag skulle åka med henne dit. så jag åkte från mig till fridhemsplan, runt en jävla massa till stureplan och sen till strandvägen och sen till östermalm. det tog säkert 40 min, vilket betyder att jag hade kunnat anstränga mig lite o åka den vanliga vägen som hade tagit typ 10. väldigt störanade.

vi kom fram till slut och åt en jättegod skaldjursmiddag med värsta efterrätten och grejer. stannade där till nio sen åkte jag till en gammal klasskompis i solna och träffade massa folk från gymnasiet. jättekul! när man inte träffas så ofta vill alla veta vad man gör och alla bara pratar, speciellt jag, haha. som vanligt.

skjutsade hem Jeanne, Jenny och Linnéa runt hela stan, mot vilka pengar då? hallå? TaxiIsabelle liksom... =)

imorrn kommer jag inte hinna andas knappt om allt blir som det är sagt. börjar jobba kl 0900, jobbar till typ 1400, sen hoppas jag att jag, Gisela och kanske Karin åker till Tumba och hälsar på mitt hjärta. har inte träffat henne på ett år, jag har ingen aning om hur hon ser ut. Strawberry Fields aka Berry, sto född 1995, fux med bläs.

ska ut sen, så måste hem o tvätta håret, gaaahhh. innan det spelar väl Sverige mot Portugal? :p

jaja, måste sova nu. Elinor, jag ska bli bättre på att uppdatera här. jag ska ringa mer också, till dig också Tintin. hoppas ni vet hur mycket jag tycker om er!

Stadsvandring med Evelina

Sitter nu i soffan hemma hos mig för en gångs skull, Ewe har precis gått. Jag hämtade henne på brommaplan å sen åkte vi in till stan. körde längsta omvägen innan vi kom på att vi skulle ställa bilen hos mig och gå in till stan. vilket vi gjorde. gick till stan och åt en pastasallad med räka. fick väl duga..

sen gick vi till tuben och köpte kaffe sen åkte vi hit. ska kolla lite på sos familj. hjälp vad hemskt vilka snorungar det finns! skönt att man inte var sån iaf... det borde vara straffbart att ha ett Playboyhalsband, seriöst!

man blir ju deppig, ska nog kolla på nåt man inte behöver tänka lika mycket, typ Ugly Betty.

När vi gick i stan gick vi förbi några som stod och demonstrerade mot sex med djur. Jag tycker sånt är så sjukt vidrigt att jag inte ens kunde ta en folder eller titta på bilderna. jag skulle vilja skriva upp mig på deras lista mot det, men jag kan inte ens kolla åt det. jag vet att jag skulle må så dåligt av av det, jag skulle tänka på det innan jag skulle sova o dyl, och jag orkar inte det. usch... att man gör illa djur är bland det värsta jag vet. det är därför jag är världsnaturfadder, pröjsar 100 kr i månaden till Världsnaturfonden. väldigt stolt över mig själv. efter att jag såg hur dåligt isbjörnarna hade det på SeaWorld i Florida, måste jag göra nåt. så mina 100 kr skänker jag till isbjörnarna och valarna.

imorrn jobbar jag vanlig tid, nice, sen hoppas jag att jag ska träffa Danne, om inte han e för sjuk. annars ska jag nog på middag hos en liten kusin som fyller 6, eller så.

Innan jag går till jobbet ska jag ha sovit i min nya säng


Helghandling

Visste att jag skulle ut i helgen så jag passade på att gå i Solna Centrum på min lediga fredag. Fastnade såklart på gina, som alltid. köpte en ceriserosa kjol som sitter rätt högt på höfterna, ett rosa linne för endast 49 kr och en typ klänning i lite ljust mossgrönt. hela kalaset gick på 475 kr ungefär.

sen styrde vi kosan mot Sisters, där jag kom över en svart tajt kjol som man stänger med blixtlås på ena sidan för 399 kr.

på fredagen skulle vi till Jossan som fyllde 21 i en lokal vid Gullmars. hade den rosa kjolen med en svart t-shirt som blev succé! var dock tvungen att byta den på söndagen mot en grå 36a när jag fick höra att Mica hade 34 i sin.... Jag kan ju inte säga att jag kände mig smal direkt... :/ men jag ska nog gå o köpa en rosa också.

snart måste man börja fundera på en höst/vinterjacka oxå.. attans

Hos mamma och pappa

nu var det ett tag sen jag skrev, och det är inte så kul, det måste det blir ändring på!

är nu hos mamma och pappa och ska sova här för andra natten i rad. inte jättekul kanske, det är jobbigt att inte ha alla sina kläder o så här, men det är trevligt med sällskapet och ett välfyllt kylskåp, haha.
 
Idag har jag jobbat en alldeles vanlig skön dag, 0700-1530. Heeeeeelt okej. det var rätt lugnt på morgonen, jag och chefen jobbade på kontoret, medan några andra var på flygplatsen och höll på att böka runt. jobbade verkligen inte ihjäl mig kan jag ju säga. vips var klockan 11 och jag, Frida och Jocke åkte iväg med tre bussar till Södertälje och åkte hem i ett skåp. Åt sushi  till lunch med Jocke, sen körde vi iväg med några bilar till några som byter däck. den härliga däckbytarsäsongen som har börjat nu. helt makalöst roligt. I wish. vilket betyder att vi ska byta däck på hela vagnparken, dvs typ 160 bilar. 

och sen som av ett trollslag var klockan halv fyra och jag åkte hem. :)


körde järnet till mor och far, slängde mig på soffan o åt lite mackor. sen kom hela huset hem och lagade mat och grejade. pappa blev självklart sur på att jag inte hade tagit bort benen från sängen som jag hade looooovat att göra. jag var ju sååå trött.

åt köttfärssås och spaghetti, stressätning på hög nivå, sen åkte vi i ilfart åka iväg med sängen som jag skulle fixa hem till mig på söder för att byta ut min gamla. allt gick jättebra, sen åkte vi till Gisela och hämtade hennes soffa hit. mycket bra, varsego.

ska väl gå o knoppa snart, jobbar tidigt imorrn med. ska fika med Ewe efteråt, om jag hinner ska jag försöka träffa Isabella. på tal om Isabella måste jag nog ringa Isabelle snart... hmm...

God natt


RSS 2.0