Hejhej

Vet inte om jag har någon ursäkt till detta vansinnigt dåliga uppdateringen, men en liten ursäkt kommer det iallafall. Ursäkta.

Nu har det ju hänt grejer vill jag lova. Inget spektacular sådär just nu, sitter på Bromma AP som vanligt och väntar på att nån ska dyka upp, vem som helst...
Men Åre har jag varit i iallafall! Hur bra som helst, blev precis så bra som jag hoppades på, men dock lite för lite skidåkning... lite synd, fick inte använda mina fina nya skidkläder, men jag hoppas det blir någon helg i Tandådalen snart med Cessan.

Flyttar om två månader, vilket känns tungt, men helt okej, inte mycket jag kan göra åt det. Blir nog boende hos syrran ett tag sen kanske jag flyttar till Cessan, vem vet... =)

Enya fick kattungar igår! 5 st hade hon fått nu, men mamma sa att hon inte var riktigt klar än så det kanske kommer en till, hoppas, hoppas... ska ringa sen och få lite uppdatering. Solen skiner utanför, hur underbart som helst! Slutar 1900 idag ska träffa Bella C en en stund innan hon åker till Tanzania i 3 månder, oh my gosh, vad kul för henne! Man kanske ska ta sig en liten semster ner till Zanzibar, who knows...

Snart måste jag åka till Ekerö, har fått massa kläder från nelly.se. Hoho, vad roligt, hoppas nu att allt sitter bra så jag slipper skicka tillbaka.

Ska försöka få hit nån nu så jag kan få åka å äta lite.

Hörs senare!

RSS 2.0