Valentines day

Nu är vi hemma igen efter en promenad på djurgården och midagg på Mamas and tapas. Jättegod mat! Man får ganska små rätter, men vi delade på sex stycken och jag blev proppmätt. Billigt var det också. Vi tänkte se en film och dricka lite vin sen är det dags för sängen och jobba imorgon, blä. Slänger upp lite bilder också! Puss!


Frukost på sängen.


Varm choklad med grädde.


Presenter


Utanför Nordiska muséet


Champange och ost.


14 februari

Fick frukost på sängen av mitt hjärta, sen hade vi köpt lite saker till varandra. Jag fick världens finaste armband från Thomas Sabo (den tjocka länken) med ett jättegulligt hjärta på. Nu ska vi gå ut och gå en promenad och sen äta middag på Mamas and Tapas.
Hörs sen!

Friday

Sista arbetsdagen (nästan) är här. Jobbar på Nordiska imorgon. Det blir nog rätt många timmar där, ska börja klockan 1500. Inte lika kallt idag iallafall, vilket är skönt.

Nu har jag börjat med mitt nyttiga ätande igen. Grejen med mig är, förutom att jag är lite dålig på att träna, att jag kan äta så mycket mat, mycket mer än jag behöver. Så från och med nu ska jag äta lite och ofta. Typ varannan timme, eller kanske var tredje. Idag åt jag yoghurt och müsli till frukost och en halv liten macka klockan 9. Perfekt. Tänkte äta en kycklingsallad till lunch. Med vitlökssås, såklart.

Jag som älskar skvaller och kändisar som plöjer lite för många bloggar varje dag, har även börjat följa Blondinbella och Kisse på twitter! Jag känner mig lite knäpp, men det är rätt roligt. Speciellt Blondinbella, hon twittrar säkert fem gånger om dagen.

Imorgon innan jobbet ska jag med Jos tillbaka till East Street och kolla min piercing. Det har gått två veckor nu och då ska man på återbesök. Jag var förbi där förra veckan när en av plopparna hade råkat ramla av. Då fick de pilla dit en ny, och det gjorde något brutalt ont! Nästan ondare än att göra det första gången. Trodde hela snibben skulle ramla av. Det är rätt lång läktid på den, så det dröjer nog ett tag innan jag kan sätta i en bling-bling sten.

Alla hjärtans dag närmar ju sig nu, och det ska bli mysigt. Jag måste fixa iordning några grejer när jag kommer hem idag så allt är färdigt tills på söndag... Snart bär det av mot Yasuragi Hassleudden också och det ska bli så skönt.



Trevlig helg!


Gästbloggning ;)

Hej hej, Jos här!

Jag tänkte bara gästblogga lite här, för det har ju varit lite dåligt med uppdatering här på sistone.
Men jag kan säga så här att Issa mest jobbar o står i o har inte så mkt tid för att sitta o blogga, hon e en så kallad "busy women".. Men på lördag ska hon o jag på återbesök på East Street (piercingstudio).
Hon kom iaf på mitt senaste inlägg på min blogg ("lika som flickor..")..
Annars inte så mkt nytt..d är mest jobb, sova, festa, leka, äta, osv..
Jaja vi kan ju iaf konstatera att hon mår bara bra =)

Puss o kram // Remenaldo


Issa tar kaffe, på kickoffen...


RSS 2.0