Stressig morgon

Nu har det äntligen lugnat ner sig. sitter på jobbet och är SJÄLV här och har tagit alla kunder själ, och svarat i telefon och åkt på leverans. nu gjorde jag precis två bokningar också. Ingen rast och ingen ro... Men det bästa av alltihopa är att chefen är gone, trodde att han skulle börja 0700, men icke! Tror att jag ska ringa och kolla hur lång sovmorgon man kan ta egentligen...

Helgen var helt galen. Lite för spårad. Var ute med Cessan och Frida på fredagen. Vi körde en vanlig runda med Magenta, White Room och sen korvmojen på slutet. Mycket bra. Men mådde mycket dåligt dan efter. Cicci drog vid 12, jag tänkte att jag abra skulle ligga kvar i sängen en stund, men tjena, jag kom inte upp förrens halv sju. Shit vad jag mådde, my god. Sen ringde det självklart 50 000 gånger, och alla skulle vara prata. Vad vill folk egentligen? Hade bestämt att vi skulle äta middag hos Bella vid åtta. Det var ett mirakel att jag tog mig dit, färdigfixad och allt. Sen åt vi middag och drack vin. Vi hade planer på att gå till Garbo, men det blev inget av det. Vi gick till Fellows istället. skitkul, jättemycket folk vi kände var där. Sen skulle vi gå till White, men jag tror att jag var lite för full för det. Tog en taxi hem och blev BOKSTAVLIGT talat rånad. Hade inte tillräckligt med pengar på mitt kort, så jag fick lämna mitt körkort i pant hos taxichaffisen, jag ska få tag på honom idag och betala. Han måste vara lite knäpp "ge mig din mobil" sa han först. Skämtar han heller. HA! nej jag måste fixa det efter jobbet idag...

På söndagen, var jag lite seg, men jag överlevde iallafall. Gick med hela familjen förutom Tintin på visning på e lägenhet som ligger på Möregatan, typ vid Medis. den var fin, men lite liten. Mäklarn ska ringa mig idag eller imorgon, vi får se hur mycket den har gått upp till. 1,5 är nog helt okej.

Jag sov så dåligt inatt, vet inte varför, drömde massa konstiga grejer och det kändes som som jag var vaken hela tiden, det kan jag väl inte har varit? Eller? Det kan ju kännas som det ibland. När jag slutar idag ska jag handla lite sen hem och städa, och innan det, hämta körkortet! Uppdaterar lite senare...


Fan....

Jag är helt devastaded, mitt liv gick i tusen bitar igår kväll. det känns inte lika mycket som att vara olyckligt kär, det är hundra gånger värre. men det här är illa ändå... Jag måste flytta ifrån min lägenhet den första mars.(!!!) det känns helt overkligt, det här är verkligen hemma för mig. Jag visste att jag nån gång skulle behöva flytta, men jag trodde inte att det skulle bli så snart! har bott här i ett år nu, och jag trodde att jag skulle hinna flytta härifrån innan min moster behövde den. shit vad det bränner... jaja, det är inte mycket att göra.

jag vet att jag kan flytta in hos Gisela när jag inte kan bo här längre, då skulle vi dela på hennes 2,5a. det skulle funka bra, vi skulle ha ett varsitt rum, eller jag skulle få sova i "matsalen", men inte i samma rum iallafall. det skulle vara en bra lösning fram till november nästa år när jag och Cicci ska ut och resa och sen hitta nåt när jag kommer hem, men jag vet inte... Bästa vore om jag kunde bo i Mickis lägenhet tills hon kommer hem från Sundsvall, vilket är om typ... 2 år? Snälla pappa Delér, hoppas du tycker att det är en bra idé.

ska bara slänga i mig en macka, ska på kalas sen!


Med Angie i luren

Kollar på Boston Tea Party nu och pratar med Angie i telefon. det är så roligt, haha jag sitter framför datorn skriver, så jag är lite off ibland så hon får prata med sig själv och mitt hummande.

planerar sommarn redan nu, haha, det gäller att ha god framförhållning.

var på runt på söder en sväng med Gisela. vi skulle gå och handla mat o sen göra matlåda, men vi ramlade in i en skobutik innan. kanske inte vad jag hade tänkt, vet att jag inte har råd egentligen, men kolla kan man ju.. Gisela skulle köpa stövlar som hon har tjatat om i hundra år. hon hittade ett par, och självklart så hittade jag TVÅ par skor. precis vad min ekonomi behövde. NOT.  men ett par stövlar´, jättefina bruna, och ett par snowjoggings. hur bra som helst, till Åre. mycket bra. kalaset gick på 1500 riksdaler, hoppas jag får tillbaka lite pengar från Åre och telefonen och så snart...

Åt en jättegod sallad till middag med hur mycket bra grejer som helst. Spenat, morötter, avokado, cous-cous, bacon och massa annat gott. så imorrn kära kollegor får ni se Whertes Original burken igen till lunch! haha!

Filip och Fredrik nu talar för döva öron, så sjukt mycket snack på er, nu ska jag gå och duna. God natt.

Rosa naglar

Har jag precis fixat. kom nyss hem från att ha druckit en kaffe med Mickis. Vi skulle egentligen ha setts igår efter att jag kommit hem från Linköping, men vi åkte därifrån så sent så vi hann inte.

Linköping var för övrigt så himla satans kul! Det var så lyckat alltihopa! Som Nyås sa "det här ska bli en tradition". vilket jag hoppas. Det tråkigaste var att jag inte hann träffa Sara, men självklart hade hon ont i huvudet stackarn, så hon kunde inte komma. kan ju säga att  hon missade nåt, men det vet hon. haha.

Fikade iallafall med Mickis nyss, jättemysigt, dock inte så länge, nu sitter hon på tåget upp till Sundsvall. Hoppas hon kommer hem nästa helg.

Snart tror jag kanske att Gisela kommer förbi, det vore trevligt, så kan vi laga mat och kanske ha matlåda imorrn till jobbet. efter jobbet ska jag, Cicci och Jossan ha middag hos Jossans, haha, FF. längesedan jag avände det uttrycket...

ska kolla lite på tv och måla en gång till. hörs senare!


Fredag kväll

sitter hemma och kollar på mitt favvoprogram "Ensam mamma söker" hoho det är så roligt.  lite beige att det är en repris från i tisdags, jag vill ju veta vad som händer, men man kanske kan läsa deras bloggar också?


snart kommer Maria och Jenny hit och vi ska föra lite till Idol. jag vet att jag inte skulle gå ut Cicci, men schessie, det är ju så kul, och det är ju så tråkigt att sitta hemma och inte göra nånting, det är ju fredag för jösse namn. haha

Vad sägs om att byta ut mina vanliga uttryck mot nedanstående?

- Du är en pottsork

- Men hallå farfar

- För jösse namn (haha)

- Men Göta-Petter!
- Järnvägar

nej, jag håller mig till det jag brukar säga. jävlar, fan och alla andra övriga svordomar (borde sluta, jag vet).

Imorgon börjar jag jobba kl 0900, inte kul, verkligen inte. men som sagt med mina levnadsvanor måste jag jobba för att kunna leva så som jag gör, och det är inte alltid det roligaste, men men. nu har jag sagt att jag ska det ändå. ska jobba med Frida så det blir kul.

Sen åker jag och Mica till Linköping! wiiiieee! det kommer bli askul. Det kommer komma sjukt mycket folk och det ska bli så kul att träffa alla. ska försöka klämma in och säga hej till Johan och Sara också.

Btw har Mickis kommit hem, så vi ska hänga på söndag. =)

strax börjar Idol, more to come!


Quickstop hemma

Är hemma i soffan nu en kortis, ska snart iväg och fika med Petra och Jossan. vet inte om jag ska kolla på film hos Marcus, orkar inte vara ute så sent, börjar ju sju imorgon som vanligt... sista dan på veckan men jag tänkte att jag kanske skulle jobba lite extra på lördag. jag kommer ju ångra det så fort jag säger ja imorgon men jag behöver ju pengarna god damn it...

tjena hejsan vilken kaosdag på jobbet! fanns inga rena bilar, men massa kunder. roligaste var när två kunder kom samtidigt och båda bilarna var ute och rullade nånstans och det ringde varannan gång på min mobil och varannan gång på kontorstelefonen, och alla ville massa olika grejer. fick till slut fram två bilar, men de var inte rena och den andra var inte ens tankad. haha, men jag styrde iallfall upp den där arrangerade krocken jag har pratat om åt Jocke, så att han ska få igen när jag har krockat. fast jag undrar om hans grej inte är värre. han körde iväg med bilen när tankslangen var kvar i bilen, hahaha... jag tyckte det var jättekul, inte han. imorrn ska vi äta prinsesstårta efter lunch.

på lördag hoppas jag att jag och Mica ska åka till Linköping. Rosanna och Oskar ska ha inflyttningsfest och jättemånga härifrån ska dit! skitkul om vi åker, direkt efter jobbet, men det är inte 100% än, Mica visste inte om hon får ledigt, hoppas, hoppas... men det värsta är att hon börjar jobba klockan 11 på söndagen så då får hon köra hem.  jag ska sova.

Imorgon kommer Mickis hem! jaaaaaa! det ska bli så kul att träffas. innan söndag blir svårt, men så fort jag har återhämtat mig lite ska vi försöka ses, och bara hänga lite.

nej nu måste jag springa iväg, ska möta Petra på Medborgarplatsen om 10!

Tisdag morgon

lyckades inte komma i tid morse heller, även fast jag hade duschat och lagt fram kläder. hur lyckas man liksom? sitter iallfall på Bromma AP och väntar på en kund eller två. de skulle komma klockan 0730, men nu är hon 0753 och kunder i sikte. har inte jättemycket bilar så Jocke får fixa några, han satt här igår så nu är det min tur, hehe...

fick med mig matlådan iallafall!

ska räkna lite kontrakt nu, hörs senare.

Städdag

Hejsan,
det var länge sen nu! vet inte vad som har hänt, men jag har liksom inte hunnit blogga. det har hänt massor i veckan, jag har jobbat tokmånga timmar, knappt sovit hemma och gjort av med massa pengar. på vadå liksom? Var nyss och handlade på City Gross, själv den här gången. men det gick rätt så bra. kom hem med tre ätbara grejer, vilket kanske inte var så kul, men jag behövde bara pesto till min pasta med qourn. det blev kanske inte det godaste jag ätit, men va fan, det var mat. kändes inte som om jag hade ätit på år och dar, men det slank ju ner en korv vid femsnåret, men det har jag förskjutit. men nu har jag lyckats införskaffa mig en mopp och en skurhink! Yeeeeeyj! första gången jag skurar golvet här sen jag flyttade in, men det talar jag inte om för någon, hehe.

så nu sitter jag och väntar  på att golven ska torka och att jag ska kunna byta lakan (finns det något skönare än nybytta lakan och vara nyduschad? vilket jag ska vara innan jag går och lägger mig)

helgen då?
jobbade extra i fredags, så jag var helt slut. jag tänkte att jag skulle hinna hem och powernapa en timme innan vi skulle på middag på Village och fira Toni. men haha det gick ju inte så bra. ringde Toni bara för att kolla lite mer detaljer för kvällen, så när hon svarar säger hon "shit Issa, jag sitter i klistret!" . öhh, shit tänkte jag då, vad har hänt nu? har hon blivit av med bordet eller ska vi inte gå ut alls. det hade inte varit hela världen, det regnade och jag var slö, men ut skulle jag ändå! nej då, då var bara Mica så satans jävla bakfull att hon inte kunde ta sig hem från Stora Essingen där de hade sovit. så jag erbjud mig att hämta dem. det var lika bra det, Mica var blek som ett lakan och kunde inte prata heller. haha, stackarn. Så hon kunde inte följa med ut sen, vilket man kan förstå. så det blev ingen nap för mig, det tog hundra år att skjutsa dem till Ekerö.

Jag, Toni, Denise, Becki och Angie var och åt och sen lite senare gick vi till Fellows. kul, roligt folk var där. sen gick vi en sväng till White Room. mötte upp Gisela och Tove på Mariatorget. efter lite bravader på 7Eleven kom vi hem till mig till slut.

På lördagen var det Giselas tur att må som hon förtjänade. hon kunde inte heller ta sig hem, så jag fick skjutsa hem henne också. På kvällen var jag och Cicci hos mig innan vi gick till Magenta, sjukt kul, som vanligt. sen till White Room också. Vi var inte pigga på söndagen, så det var tur att jag inte hade tvättid som förra veckan. om inte Cicci hade hjälpt mig hade jag nog tvättat alla kläder i samma maskin och i typ 60 grader, jag var inte vid mina sinnes fulla bruk om man säger så... haha.

nu borde mina golv vara klara, jag ska städa iordning det sista och fixa sängen. sen av nån anledning hittade jag Toblerone i min kyl. och jag kan säga att det inte är jag som handlat den, men jag undar vem... ? Mica? hmm...

Imorrn ska jag hem till Evelinas nya lya. hon flyttade i helgen, ska bli så kul att se. matlåda ska jag ha också, mycket bra.

hörs i veckan.

RSS 2.0