Att sitta inklämd mellan taxichaufförer

Sitter nu på jobbet på BMA, och väntar på att det ska komma kunder eller nån annan rolig att prata med. en arbetskollega kanske. Har precis kollat mitt konto och det var helt okej. sen kommer hälften av pengarna gå till hyra o mobilen o så, men va fan, det är det väl värt!

har bytt pass idag med Jonte, så jag jobbar 7-1530.

oj, nu kommer det nån, skriver mer sen!

G'day!

Hemma i soffan

Varför känns det som om jag alltid måste göra nåt efter jobbet? Kom hem för en halvtimme sen, känner mig redan rastlös även fast jag har jobbat hela dan... Det kanske bara känns så för att jag hatar att bara sitta av tiden, hemma, på jobbet eller var som helst.

Idag var det så fint väder! säkert 17 grader varmt och SOL! Helt sjuuukt skönt! Det  kändes som vår igen! Pratade med Mickis idag, hon hade varit på ett tokigt seriöst träningspass på nåt gym i Sundsvall, och det hade varit asbra sa hon. Jag känner mig jättemotiverad, får tillochmed friskvårdsbidrag från jobbet, ÄNDÅ har jag inte lyckats gå iväg och fixa nåt. Sen vet jag inte rikigt var jag ska träna nånstans... WorldClass ska ju vara dyrt, SATS också. Friskis&Svettis då? Jag ska nog göra mig ett litet uppdrag och kolla upp det efter jobbet, eller innan för all del, börjar ju 11...

Jaja, det är imorrn det, nu ska jag kolla klart på Idol, sen ska jag nog gå ut gå en sväng.


Only H&M

Var på söder en sväng med Jossan igår, en rätt lång lunch på Tullys, och sen gick vi en sväng ner mot Globen.
Köpte en mascara, vet ej om den är bra, är rätt kräsen där, en klänning från LOGG och en lila sjal/halsduk. Det får duga för ett tag. Jag har precis kommit på att jag ska spara pengar för att kunna resa lite. Hehe..


Hej igen!

Verkligen hej igen!  Hjälp vad längesen jag var här, må jag säga! Jag har nog glömt bort att jag har en blogg att skriva i, tror jag. Det är nog tack vare Mickis att jag började skriva igen.

Men hallå i hålet, vad har hänt sedan december -07? Rätt mycket, känns inte så kul att rabbla upp allt nu, men jag kan göra det i korta drag, har haft ett jobb på våren, Kia Turnén 2008, ett jobb på sommarn, Pampas Marina och ett jobb nu på hösten, Europcar i Bromma. Har hunnit vara 3 veckor i USA, Florida och... inte så mycket mer. En vända till Skogsö också, men det var på midsommar.

Men annars då? Jag bor kvar i den lilla ettan på Högbergsgatan, jag stormtrivs, har inte bytt ut min säng, än. Har lyckats skaffa ett Playstation, om än bara för några veckor, men nu kan jag iallafall kolla på film! Nu är det en fransk film, Tillsammans är man mindre ensam, känns ju väldigt passande i mitt fall? Hallå, nån som vill göra mig sällskap? Tjohoo?

Den här veckan jobbar jag kvällsvecka, vilket betyder 1100-1930 = panikångestattack när alla andra går hem 15.30. DESSUTOM åker man på att jobba lördag, ajajajaj. Men att jobba mellan 0900-1400, har väl inte dödat nån. Eller?

I veckan ska jag nog inte göra jättemycket, försöka träffa Even-Steven och kanske Danne. Men på torsdag är det Radio 1075 fest på C

RSS 2.0