After practise

AHA! Tydligen så var det problem med Internet överallt igår så det var inte så konstigt att det var svårt att uppdatera bloggen. Tränade en timme med G och E sen åt vi en otroligt smaskig middag bestående av köttfärssås och spaghetti. Mucho bene. Ligger i sängen med Jonas och ska kolla på G.I Joe nu, tänkte bara lägga upp bilderna från helgen, kommer med ett längre inlägg imorgon.


Jonas gulliga småsyskon med vän vid björnarna på Skansen.

Timon


Matte, Johan, Jonas

Josse var sjukt snygg

Jonas, Evelina och jag

Jonas, Lollo, Johan



Johan, jag

Det tog ju över en timme att fxa alla bilderna ändå, jag som tänkte att jag skulle vara lite snabb... Klockan är redan för mycket och jag ska till jobbet tidigt imorgon.

Sov gott.

 


Kommentarer
Postat av: Janne

Har fortsatt min blogg om segling och ensamseglare och kommit till den förste fransmannen, Alain Gerbult.

Om du är nyfiken på honom så kika in på min blogg.



//Janne

2009-10-14 @ 11:04:41
URL: http://jannessally.blogg.se/
Postat av: Staysafe

Hej!







Vi är två gymnasielver som just nu har APU(praktik) på ett företag som heter Staysafe. Som är ett företag som sysslar med säkerhet. Dom säljer överfallslarm och olika slags överfallsspray. Själva tycker vi självklart att detta är en viktig grej då många idag känner sig rädda när de går ensamma efter det att det blivit mörkt. Vi tycker det är fel att många hellre stannar inne/hemma istället för att ta sig en kvällspromenad eller liknande efter det blivit mörkt, bara för att slippa bli överfallna, knivhuggna eller vad som nu skulle kunna hända. Därför borde alla gå omkring med ett överfallslarm/spray i väskan för säkerhets skull. Och att det i sig kan skapa en känsla av trygghet bara av att gå omkring med en i väskan. Men tyvärr är det inte tillräckligt ”coolt” att gå omkring med överfallspray/larm på sig. Vi tror att om fler kända/offentliga personer skulle börja använda eller berätta att de hade dessa produkter skulle det bli mindre tabu precis som med allt annat som används av en känd/offentlig person. Skulle även bloggare/skor börja skriva positivt om produkterna skulle de som ser upp till dem vilja använda dessa. Så skulle du vilja hjälpa att få fler ungdomar att känns sig säkrare utomhus när det blivit mörkt? Att hjälpa fler att bli medvetna om att dessa produkter finns kanske till och med skulle rädda livet på någon… Vi vill tro att dessa produkter kan göra samhället till en lite säkrare plats!







Varma hälsningar Sara och Keilia praktikanter på Staysafe.

2009-10-14 @ 11:21:54
URL: http://www.staysafe.se
Postat av: Anonym

Supersnygg blogg! :)

Allt bra med dig? ;b



(http://steeler.blogg.se/)

2009-10-14 @ 16:53:49
Postat av: josse

haha aww, sjukt snygg var väl att ta i men tack för den komplimangen gullet :D pussss

2009-10-14 @ 21:31:47
URL: http://jossansnya.blogg.se/
Postat av: issa

men du var visst sjukt snygg, den klänningen är ju skitnajs!

2009-10-15 @ 10:23:58
URL: http://isabellio.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0