Sovdags

Det gick ju fort idag! Var bara på Ikea i två timmar, hann ändå bli 2000 kr fattigare. Inte så konstigt kanskee, det var ju en hel del jag ville  köpa. Fick med nästan allt som jag hade på min lista. Det var nog bara en tavla som inte kom med. Har tänkt att få hjälp av Jonas med ett foto som ska förstoras till en stor tavla med ram. Ev på canvas. Det kommer bli jättebra, jag tror att jag vill ha ett landskapsfoto. Efter Ikea åkte vi hem och mamma kom med lite lunch och fika. Det var lite lättare att sätta ihop saker med mat i magen. Inte för att jag satte ihop nåt, de fick mamma och Jonas göra, jag kom med glada tillrop. Både hallmöblen och en gardin kom upp.


Uppsättande av gardin. Jonas och mamma


Färdigt!


Hallen


Lamporna och blomman i mitt rum

På kvllen gick vi till Helens Krog på Mariatorget och åt födelsedagsmiddag för Jonas. Jag åt en jättegod biff casadillas och J tog cajunkyckling. På vägen hem var det stopp i tunnelbanan för att det var "obehöriga på spåret" What the hell? Efter ca 15 minuter var det iallfall igång igen, hann ändå känna mig som en tant som är ute för sent på kvällen. Klockan var ju trots allt halv tio! Det var ändå rätt skönt att komma hem i lagom tid. Imorgon blir det mer fest. På tal om imorgon så har jag lovat Jos att jobba åt honom. Så min helg blir ju lite knasig, ledig fredag, jobba lördag, ledig söndag. Egentligen hade det ju varit skönt med tre dagar ledigt, men men vad gör man inte för att man är världens bästa kollega! Oj klockan är redan jättemycket och jag måste vara på i tid på jobbet imorgon vilket betyder godnatt!


Babe


Love u <3

Sov gott alla!
"Imorgon är en ny dag
"
Citat av Gisela


Kommentarer
Postat av: Huge-Maajk

Fan va snyggt det blev, speciellt med gardinerna i vardagsrummet, är det den där satans paulina som har ¨sånt inflytande eller kände du bara att det var dags?

2009-10-11 @ 11:43:06
Postat av: Remenaldo

Fint d blev :)

ja d va så snällt av dig =) I own u one ;)

2009-10-11 @ 19:10:28
URL: http://remenaldo.blogg.se/
Postat av: Cristin

Hejsan!

Jag ligger på plats 45 på bloggportalen och plats 48 i bloglovins allmänt kategori! Kicka gärna in i min blogg och säg vad du tycker om den! Gillar du den får du gärna prenumerera via bloglovin också (klicka bara på ikonen i menyn). Tycker du att det finns något jag borde bättra på? Ge gärna tips och kommentera gärna i mina inlägg! Jag vill veta vad du tycker! (: Du kanske tycker det är jobbigt att få ”läs min blogg” men det är inte riktigt det jag är ute efter eller så. Vill att du ska tycka till om min blogg. Vill gärna göra den så bra som möjligt!

Så gå in på http://ccristin.blogg.se



-Cristin

2009-10-11 @ 20:56:33
URL: http://ccristin.blogg.se/
Postat av: Isis

Tack! jag tycker också att det blev fint, är jättenöjd att jag ÄNTLIGEN lyckades fixa en hallmöbel, jag har ju trots allt bott där i ett halvår.. :) haha, paulina har ju rätt mysigt i sitt rum så jag kände att jag ville fixa lite. kommer mer bilder sen!

2009-10-12 @ 07:22:21
URL: http://isabellio.blogg.se/
Postat av: Elinor

Jag var också ute och åkte när det blev stopp i tunnelbanan. Riktigt segt att stå ute i kylan då kan jag hälsa:P

2009-10-12 @ 22:15:15
URL: http://sundfeldt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0